Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Alphen aan den Rijn

Rioleringswerkzaamheden in Alphen aan den Rijn: Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Alphen aan den Rijn beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt! Uiteraard geld dit ook voor leidingwerk welke in wanden of vloeren verborgen zitten. Wij sporen de lekkage of de verstopping op en pakken het probleem aan bij de bron.

Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Rioleringswerkzaamheden, Verstoppingen ontstoppen

Rioleringswerkzaamheden in Alphen aan den RijnOf het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Alphen aan den Rijn kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

Onze loodgieters beschikken over de modernste middelen als camera systemen om lekkages of verstoppingen op te sporen. Daarnaast werken bij ons alleen erkende, goed opgeleide loodgieters welke verstand hebben van het loodgietersvak. Maakt u een afspraak met onze loodgieter in Alphen aan den Rijn service, dan weet u altijd 100% zeker dat wij snel aanwezig zijn en dat er een erkende loodgieter bij u langs komt.

Direct een afspraak maken met onze loodgieters? Wilt u rioleringswerkzaamheden laten uitvoeren? Of heeft u een afvoer verstopt en wilt u deze laten ontstoppen? U kunt ons 24/7 bellen voor alle klussen groot en klein. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, bel gratis: 0800-6666 112.